Az ÉSZKE hírei

2014-09-09

Örömmel jelentjük be, hogy mindnyájan hivatalosan is jelöltek vagyunk! Köszönjük szépen eddigi támogatásukat és azt a rengeteg kedvességet és jó szót, amit az aláírásgyűjtés során kaptunk Önöktől! Őszintén reméljük, hogy kapcsolatban maradunk, s kapcsolatunk október 12-e után is megmarad!

Szeptember 3-án átadtuk a szennyvíz-tisztitót. Százhalombatta Város Önkormányzata 2012. év elején közel nettó 650 millió Ft támogatást nyert el az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) támogatási rendszeréhez benyújtott “Százhalombattai szennyvíztisztító fejlesztése" című pályázatával. A kivitelezés 2012 végén kezdődött, és a lakosság teljes kímélete mellett zajlott. A munkálatok során a korábbi tisztító rendszer is üzemben volt. A beépített technológiának köszönhetően a százhalombattai szennyvízkezelőből tisztább, a környezetvédelmi előírásoknak és határértékeknek teljességgel megfelelő víz kerül a Dunába, a visszamaradó ártalommentes iszap pedig a mezőgazdasági hasznosításra is alkalmassá vált.

Az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület (ÉSZKE) a választókerületekben induló jelöltek részére lakossági fórumokat rendez, amire sok szeretettel várunk minden százhalombattai lakost. A fórumok időpontjai és helyszínei:
2014. szeptember 15. 17:00 Barátság Kulturális Központ kamaraterem – a fórumot tartja: Furcsa Katalin, Győri István és Körömi Lajos
2014. szeptember 17. 17:00 Hotel Training – a fórumot tartja: Kovács Lajos, Török Sándor
2014. szeptember 22. 17:00 Dunafüredi Közösségi Ház - a fórumot tartja: Török Sándor, Szél Pál
2014. szeptember 24. 17:00 Óvárosi Közösségi Ház - a fórumot tartja: Sinka László
2014. szeptember 29. 17:00 Városkapu Üzletház (SPAR mellett) - a fórumot tartja: Vezér Mihály
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeptember 12-14. között rendezik meg a 21. Battai Napokat. A háromnapos kavalkád minden korosztály számára kellemes programokkal szolgál. Lesznek gyermekműsorok, ingyenes játszópark, operett műsor a nyugdíjasoknak és eljönnek a legnépszerűbb hazai előadók is. A Battai Napok fénypontja a szombati esti tűzijáték után fellépő eredeti Boney M. formáció, akiknek dalait mindenki ismeri, és bizonyára együtt dúdolja majd velünk. Az ÉSZKE természetesen részt vesz az Arany Fakanál Főzőversenyen is. Vasárnap a Városi Szabadidő Központban várjuk Önöket is egy jó beszélgetésre és néhány finom falatra!

Vissza


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.