Szívünk csücske, Óváros

2014-09-22

Sinka László vagyok, Százhalombattán élek születésem óta, így minden a városhoz köt. Az Óváros pedig a szívem csücske. Évtizedes barátságok, emlékek, családok, gyermekkori és ifjúkori élmények is az Óvároshoz fűznek. A városban dolgozóként majd országos sportvezetőként is figyeltem és lehetőségeim szerint igyekeztem segíteni a városunk építését és szépítését, fejlődését.

2010-től nagy tisztelettel a város lakói iránt, Százhalombatta alpolgármestereként tevékenykedem. A csapatmunka, a sportszerűség, a tisztességes küzdelem nem csak a sportpályán, hanem az élet minden területén a legfontosabb számomra. Én színektől függetlenül, tisztességesen szeretném képviselni az Óvárost, amennyiben megtisztelnek bizalmukkal. A 2008-ban nekem ítélt Díszpolgári cím kötelez! Programomban elérhető és megvalósítható tervek, célok szerepelnek. Az új felső lakótelep közlekedésének biztosítása, illetve iskolabusz indítása a diákok számára, elsődleges céljaim között szerepel. De természetesen az egész településrész érdekében kívánok dolgozni. Szeretek közösségek tagja lenni, ezért is szívügyemnek tekintem az óvárosiak összefogását, ezt különböző színes kisebb-¬nagyobb óvárosi programokkal, a Faluvédő Egylettel, illetve civilekkel, a helyi szerb kisebbséggel is szorosan együttműködve szeretném megvalósítani. A Téglagyári völgy hasznosítása, természetesen az itt élők támogatásával és csak nyugalmának figyelembe vételével valósítható meg. Céljaim között szintén fontos kiemelnem további játszóterek építését, gyógyszertár és posta létesítését, valamint az óvárosiak kényelmét szolgálva egy bolt működését.
 
 
Megtiszteltetés lenne számomra az Óvárost képviselni Százhalombatta Város Képviselő Testületében. Ezért szellemi és valóságos tartalommal teli hidat szeretnék az Óváros és a város között építeni.
 
Mert az Óváros a szívem csücske!
 
Sinka László
8. sz. választókerület képviselőjelöltje

Vissza


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.