Kedves Százhalombattaiak!

2014-12-16

Az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület (ÉSZKE) FELHÍVÁSSAL FORDUL minden jó érzésű százhalombattai emberhez, gyermekhez és felnőtthöz!
 
A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is legalább tízezer rászoruló, nehéz sorsú gyermek megajándékozásához várja az Ön segítségét! Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára. Amennyiben szeretne segíteni, kérjük, hogy a cipős dobozt legkésőbb december 18-ig juttassa el a Hotel Training recepciójára. Érdeklődni 30-303-8920-as telefonszámon, illetve az eszke@mail.battanet.hucímen lehet.

38 x 23 x 14 cm. Egy átlagos cipősdoboz mérete.
Csak keressen egy üres cipősdobozt, és töltse meg jó és hasznos dolgokkal. Bármivel, aminek gyermekként Ön is örülne. Nem az számít, mit tesz a dobozba. Hanem, hogy milyen szívvel.
 
Hogyan csatlakozhat a "10 EZER gyermek karácsonya akcióhoz"?
Miután beszerezte az ajándékozásra szánt tárgyakat, keressen egy jó állapotban lévő, üres cipős dobozt. A csomag elkészítéséhez a következő oldalon adunk praktikus tanácsokat. Figyelem! A doboz tetejét, átlátszó cellux ragasztószalaggal, vagy erős zsineggel gondosan rögzítse le, hogy a csomag szállítás közben szét ne essen! Végül a doboz tetejére jól látható módon írja rá, hogy az ajándék milyen korú és nemű gyermek számára készült, pl. így: "fiú 12" vagy "lány 8". Vonja be az ajándék készítésébe kisgyermekeit, tervezzék meg közösen, hogy kinek és milyen ajándékot készítenek, legyen az ajándékozás öröme közös, éljék együtt át a szolidaritás, és szeretet örömét! Tanítsa meg gyermekét arra, hogy vannak nehéz sorsban élők, akik csak akkor kapnak szeretetet, ha mi adunk nekik!
 
Hogyan készítsen cipős doboz-ajándékot? 
1. Keressen egy üres cipősdobozt, és csomagolja be.
2. Döntse el, hogy kisfiúnak vagy kislánynak szánja-e az ajándékot, és válasszon egy korcsoportot (2-4)- (5-6)- (7-9)- (10-12) -(13-14). Írja rá a dobozra, hogy hány évesnek és milyen nemű gyermeknek adja ajándékát!
 
Töltse meg a cipős dobozt többféle ajándékkal: például: 
Játékok: kisautók, labdák babák, plüssállatok, kedves figurák. Elemes játékot érdemes mellőzni, ugyanis a megajándékozottak számára elemet venni nem kis feladat, így a játék csak addig él, ameddig az elem!
Iskolai eszközök: tollak ceruzák, zsírkréta, kifestők, jegyzettömbök.
Higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan, fésű.
Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, pólók, hajgumik, óra, kis képeskönyv, mesekönyv, kifestő, sapka. sál, kesztyű, zokni, pulóver, ing
 
Ne tegye a következőket a dobozba: 
Használt tárgyak
Agresszivitásra késztető játékok: játék puskák, játék katonák, kések.
Romlandó ételek: csokoládé, konzerv ételek, chipsek.
Folyékony dolgok: sampon, testápoló.
Gyógyszerek: vitaminok, köhögés elleni cukorka.
Törékeny tárgyak: tükör, porcelánbaba
 
A doboz leadásának határideje: 2014. december 18.
helye: Hotel Training recepció
 
Várjuk segítségét! Csatlakozzon hozzánk! Boldog karácsonyt kívánva,
köszönettel:
Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület
 

Vissza


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.