Tisztelt Hölgyem és Uram!

2019-03-21

Az alábbi, tőlem szokatlan tartalmú levél megírására Szabó Attila, a Demokratikus Koalíció (DK) Párt önkormányzati képviselője késztetett!

A választókerületben megjelentetett irományai eddig is valótlanságoktól és csúsztatásoktól hemzsegtek, de a legutóbbiban mindent felülmúlt. Azt állította, hogy én, Kovács Lajos elhanyagolom a választóterületemet, a 4-es körzetet! Ebből egy szó sem igaz! Az viszont tény, hogy pont Szabó nem dolgozik a lakosságért! A Polgármesteri Hivatal nyilvántartása szerint az eddigi 57 testületi ülésből 15 alkalommal, több mint 26%-ban nem vett részt. A 38 bizottsági ülésből 19-en, azaz 50%-ban vett részt, azaz aláírta a jelenléti ívet és 9 esetben

5 perc múlva távozott az ülésről. Ő toronymagasan a legtöbbet hiányzó, legkevesebbet dolgozó képviselő! Mindezek ellenére tiszteletdíját, bruttó 230.000 Ft-ot havonta 100%-ban felvette!

Szabó leveleiben a rá jellemző "szerénységgel" bevallja, hogy ami csak pozitív a városban, mindent Ő intézett el! (Még a jó idő is neki köszönhető.) Ezzel szemben a vonatkozó törvény (Ötv.) szerint egyetlen képviselőnek sincs önálló intézkedési joga! Erre csak a Polgármesternek és a Testületnek van lehetősége!

Választókerületi problémákról szól és fényképet csatol be a felszíni csapadékvíz-elvezető rendszer hiányosságáról.

Tisztelt Szabó Úr!
Ez a hálózat 2002. és 2006. között az Ön képviselősége alatt készült a városban,
1,5 milliárdból, a szakszerűtlenség szobraként. És még engem akar bírálni ezzel? Én akkor nem voltam képviselő.

Maga alakította meg és vezeti a Mi városunk Százhalombatta néven bejegyzett civil szervezetet. Maga akkor, tán most is a DK Pest Megyei Elnöke! Pártvezető! És egyben párton kívüli is, hiszen a civil szervezetnek a pártoktól való függetlenség a lényege! Tényleg ennyire ostobának nézi a százhalombattai választókat? Ön jelenleg is a DK listájának eredményeként ül a testületben, ahol a DK-t képviseli, mint pártot és közben ennek ellenkezőjét, a pártonkívüliséget akarja elhitetni magáról! Talán szégyelli is a pártját, ezért tavaly ősz óta Vezér Mihály Polgármester által kihelyeztetett Rubik-kocka mögé bújik. De a párttisztség arra jó volt, hogy bevigye a testületbe havi bruttó 230.000 Ft tiszteletdíjért! Azt a pártot most elárulja, megtagadja, mert az egyéni érdeke szerint a civilkedés talán többet hoz a konyhára! Milyen ember Ön? Ha netán újra bekerül képviselőnek, mire számíthatnak Öntől a választók? Merthogy őszinteségre, hűségre és szorgalmas munkára nem, az biztos!

Tisztelt Választópolgárok!

Köszönöm az eddigi biztatásukat, mellettem történő kiállásukat! Nem félek a további rágalmaktól és indulok az őszi önkormányzati választáson. Még egy cikluson át, tiszta szívvel szeretném szolgálni a 4-es számú választókörzet lakosságának érdekeit.

Tisztelettel:
Kovács Lajos
ÉSZKE
4. vk. képviselője

Vissza


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.