Új tetőszigetelés az óvodákon

2019-09-02

Tisztelt Városlakók! Önkormányzati finanszírozásból cseréltük ki a lakótelepi Pitypangos Óvoda és a Szivárvány Óvoda tetőszigetelését. Szeptemberre mindkét óvodában befejeztük a beruházást.

A Szivárvány Óvodában csak nyáron észlelték az első beázásokat, a Pitypangos oviban már egy éve okoz problémát az esőzéseket követő vizesedés. Amellett, hogy esztétikailag rossz látvány fogadja a gyermeket és a dolgozókat, hosszú távon műszaki és egészségügyi problémákat is felvet.

Az intézményvezetők az önkormányzat segítségét kérték a lapostetők beázásának megszüntetéséhez, a több mint tíz éves szigetelések cseréjéhez. A Szivárvány oviban 253 nm felületen újítottuk fel a tetőszigetelést a tornaterem felett, a Pitypangos óvodában a tornatermen kívül a teljes óvodaépület szigetelését cserélni kellett összesen 615 nm-en.

Mindkét intézményben a nyári zárás időszakára időzítettük a munkát, hogy az óvoda mindennapi életét ne zavarják. Szeptemberben már egy korszerű vízszigeteléssel ellátott, rendezett intézmény fogadta a kisgyermekeket.

Vezér Mihály
polgármester
 

Vissza


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.