Időutazás

2019-10-11

A Mi Városunk Egyesület két évvel korábban megvalósította egyik mostani kiemelt programját, melyet akkor még nem is tűzött ki célul - enyhítette Battán a parkolási gondokat.

Ebben a kiemelkedő teljesítményben az oroszlánrészt, a munka dandárját maga Szabó Attila végezte el kettős minőségében, úgy is mint Pest megye DK-s képviselője, aki egyben a Mi Városunk Civil Szervezet alapító elnöke is. Derék Szabó, miután tavaly beköltözött a Szent István téri lakásába, szembetalálta magát azzal a kérdéssel, hogy hol parkolja éjszakára a szép új autóját. Az Isten szent ege alatt már mégsem akarta hagyni, ezért miután látott egy, az önkormányzati Kft. üzemeltetésében álló üres gépkocsi-beállót a főtér mélygarázsában, habozás és engedély nélkül elfoglalta azt. A szépséghiba csak annyi volt, hogy a beállóban világosan kiírták, hogy az a polgármester, illetve az önkormányzat vendégei számára fenntartott hely.

Az erkölcsös életviteléről híres Szabó Attilát ez egy pillanatig nem zavarta.

Hetykén a hivatalos felirat alá írta a saját rendszámát és nyugodt lelkiismerettel tért éjszakánként nyugovóra, hosszú hónapokon keresztül. Természetesen a fenti tényeket fényképekkel és tanúkkal is bizonyítjuk.

Vannak-e tanulságok?

Hát hogy a viharba ne lennének?

1. Szabó pajti előbb megvalósította programját, mint ahogy azt megígérte!
2. Megtudtuk, hogy a becsület ára nála 15 E Ft/hó, ÁFA-val együtt.
3. Ha ilyen erkölcsi talapzaton áll az egyesület elnöke, aki képviseli azt, belegondolni sem merünk abba, hogy milyen morális színvonal uralkodik ott?!
 
 
 

Vissza


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.