Látványos változásokat hoz a tavasz

2019-03-07

 Számos kisebb-nagyobb beruházás, út- és járdarekonstrukció kezdődik el Százhalombattán a jó idő beköszöntével. A részletekről Kovács Lajossal, a Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottság elnökével, valamint Vandlik Csabával, a Műszaki Iroda vezetőjével beszélgettünk a Hága László úti sportparkban.

Tovább

Kedves Százhalombattaiak!

2014-12-16

Az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület (ÉSZKE) FELHÍVÁSSAL FORDUL minden jó érzésű százhalombattai emberhez, gyermekhez és felnőtthöz!   A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is legalább tízezer rászoruló, nehéz sorsú gyermek megajándékozásához várja az Ön segítségét! Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára. Amennyiben szeretne segíteni, kérjük, hogy a cipős dobozt legkésőbb december 18-ig juttassa el a Hotel Training recepciójára. Érdeklődni 30-303-8920-as telefonszámon, illetve az eszke@mail.battanet.hucímen lehet.

Tovább

Szívünk csücske, Óváros

2014-09-22

Sinka László vagyok, Százhalombattán élek születésem óta, így minden a városhoz köt. Az Óváros pedig a szívem csücske. Évtizedes barátságok, emlékek, családok, gyermekkori és ifjúkori élmények is az Óvároshoz fűznek. A városban dolgozóként majd országos sportvezetőként is figyeltem és lehetőségeim szerint igyekeztem segíteni a városunk építését és szépítését, fejlődését.

Tovább


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.