Beszéljünk róla!

2014-09-22

Beszélnünk kell róla, akár akarjunk, akár nem. Vannak olyan témák, amelyek szóba kerülésekor mindenki valamilyen különös okból kissé "félrenéz". A családon belüli erőszak egy rendkívül bonyolult kérdés, hiszen ahhoz, hogy erről hitelesen tudjunk beszélni, tüzetesen tanulmányoznunk kell e probléma büntetőjogi, családjogi, pszichológiai, pszichiátriai, szociológiai, és legfőbbképpen politikai aspektusait.

Tovább

A jövő városa

2014-09-16

Természetes, hogy mindenkit foglalkoztat annak a településnek a jövője, ahol él. A jelen és a jövő Százhalombattája az én fogalmaim szerint az a hely, ahol jó élni, az ember megtalálja számítását, megteremti otthonát, és boldog lehet. Mindannyian arra vágyunk, hogy kiteljesedjen életünk, legyünk biztonságban, legyen munkahelyünk, otthonunk, legyenek sikereink, tiszteljenek minket, legyenek barátaink, éljünk családban, legyünk egészségesek és megvalósíthassuk elképzeléseinket.   Százhalombatta az otthonunk, életünk színtere. A városunk általunk létezik, velünk együtt változik és változtatjuk céljaink elérése érdekében.

Tovább

Minden magyar büszke lehet rá

2014-09-16

Grátz Benji aranyos és arányos fiatalember. A Nanjing-i Ifjúsági Olimpián megszerzett arany- és ezüstérme után pedig joggal mondhatjuk róla: mostantól nem csak városunk lakói lehetnek rá büszkék, hanem minden magyar ember. Az olimpiai teljesítmény közvetlen előzményeként májusban Fair Play-díjat vett át a MOB-tól, júliusban pedig aranyérmet nyert a hollandiai ifjúsági Eb-n.

Tovább


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.