Kedves Százhalombattaiak!

2014-12-16

Az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület (ÉSZKE) FELHÍVÁSSAL FORDUL minden jó érzésű százhalombattai emberhez, gyermekhez és felnőtthöz!   A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is legalább tízezer rászoruló, nehéz sorsú gyermek megajándékozásához várja az Ön segítségét! Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára. Amennyiben szeretne segíteni, kérjük, hogy a cipős dobozt legkésőbb december 18-ig juttassa el a Hotel Training recepciójára. Érdeklődni 30-303-8920-as telefonszámon, illetve az eszke@mail.battanet.hucímen lehet.

Tovább

Szívünk csücske, Óváros

2014-09-22

Sinka László vagyok, Százhalombattán élek születésem óta, így minden a városhoz köt. Az Óváros pedig a szívem csücske. Évtizedes barátságok, emlékek, családok, gyermekkori és ifjúkori élmények is az Óvároshoz fűznek. A városban dolgozóként majd országos sportvezetőként is figyeltem és lehetőségeim szerint igyekeztem segíteni a városunk építését és szépítését, fejlődését.

Tovább

Százhalombatta a virágos város

2014-09-22

"Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – Talán a legismertebb szállóige, mely népszerűvé válásában Petőfinek nagy szerepe volt. 1847-ben írta Az árva lány című költeményében: "Tudod, mi a virág? / A földnek jósága, / Tudod, mi a jóság? / A lélek virága. // Szeresd a virágot, / És ne féltsd szívedet, / Mert, ki ezt szereti, / Rossz ember nem lehet."

Tovább


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.