A jövő városa

2014-09-16

Természetes, hogy mindenkit foglalkoztat annak a településnek a jövője, ahol él. A jelen és a jövő Százhalombattája az én fogalmaim szerint az a hely, ahol jó élni, az ember megtalálja számítását, megteremti otthonát, és boldog lehet. Mindannyian arra vágyunk, hogy kiteljesedjen életünk, legyünk biztonságban, legyen munkahelyünk, otthonunk, legyenek sikereink, tiszteljenek minket, legyenek barátaink, éljünk családban, legyünk egészségesek és megvalósíthassuk elképzeléseinket.   Százhalombatta az otthonunk, életünk színtere. A városunk általunk létezik, velünk együtt változik és változtatjuk céljaink elérése érdekében.

Tovább

Minden magyar büszke lehet rá

2014-09-16

Grátz Benji aranyos és arányos fiatalember. A Nanjing-i Ifjúsági Olimpián megszerzett arany- és ezüstérme után pedig joggal mondhatjuk róla: mostantól nem csak városunk lakói lehetnek rá büszkék, hanem minden magyar ember. Az olimpiai teljesítmény közvetlen előzményeként májusban Fair Play-díjat vett át a MOB-tól, júliusban pedig aranyérmet nyert a hollandiai ifjúsági Eb-n.

Tovább

Az ÉSZKE hírei

2014-09-09

Örömmel jelentjük be, hogy mindnyájan hivatalosan is jelöltek vagyunk! Köszönjük szépen eddigi támogatásukat és azt a rengeteg kedvességet és jó szót, amit az aláírásgyűjtés során kaptunk Önöktől! Őszintén reméljük, hogy kapcsolatban maradunk, s kapcsolatunk október 12-e után is megmarad!

Tovább


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.