Vizet mindenkinek

2019-03-12

A VÍZ VILÁGNAPJÁnak megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Ennek hatására az ENSZ március 22-ét nyilvánította e nappá, felhívva a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a víz fontos szerepére életünkben. Cél, hogy óvjuk, védjük környezetünket, s ezen belül a Föld vízkészletét.

Tovább

Sinka László alpolgármester tájékoztatója

2019-03-12

Tisztelt Óvárosi Lakosok! Engedjék meg, hogy örömmel tájékoztassam Önöket az elmúlt időszak Óvárosban történt eseményeiről, a 2019. évi költségvetés Óvárost érintő tételeiről, valamint kezdeményezéseimről:  

Tovább

Tájékoztató

2019-03-12

Százhalombatta Város Önkormányzata Képviselő-testülete Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottságának Elnökétől Tisztelt Százhalombattai Lakosok! Az elmúlt évekhez hasonlóan Százhalombatta Város Önkormányzata a 2019. évi költségvetés elfogadásakor számos intézkedést hozott annak érdekében, hogy városunk még szebb, komfortosabb és biztonságosabb legyen. Az idei esztendőben is számos beruházási, felújítási, építési munkára kerül sor Százhalombattán.

Tovább


Az oldal 2014-ben készült az ÉRTÜNK SZÁZHALOMBATTAI KÖZÉLETI EGYESÜLET MEGBÍZÁSÁBÓL.
Főszerkesztő: Győri István Levelezési cím: 2440 Százhalombatta Orgona utca 1.